Ga direct naar het menu

Heilig Hart van Maria Berlaar - Middagstudie

Terug naar de homepagina Ga direct naar de inhoud

Middagstudie

Als je werk hebt voor school en je kan zelfstandig aan de slag, dan ben je welkom in de middagstudie. Deze vindt plaats in lokaal MS 2.06 (medialokaal). Mevr. Lambrechts en Mevr. Winckelmans zijn steeds aanwezig als leerlingbegeleiders voor eventuele vragen. Er zijn 18 computers en 18 zitplaatsen beschikbaar.

Inschrijven kan digitaal de avond voordien. Op maandag is de middagstudie voorbehouden voor de leerlingen van het 1ste jaar, op dinsdag voor de leerlingen van het 2de jaar. Op donderdag kunnen zowel de leerlingen van het 1ste jaar als de leerlingen van het 2de jaar zich inschrijven voor de middagstudie. Indien er nog vrije plaatsen zijn, kan je op de dag zelf tijdens de speeltijd je naam nog laten toevoegen op het onthaal van de middenschool.

Wanneer je naar de middagstudie komt, hoef je vanaf nu niet meer naar de refter te gaan. Jullie brengen gewoon jullie boterhammen en jullie drank (= liefst water) mee naar het lokaal (MS2.06) – en jullie boekentas ook natuurlijk. Warm water hebben we daar niet, dus soep of Aïki Noodles kan je bij ons niet eten.

Inschrijven voor de middagstudie is mogelijk via Smartschool (module reserveringen). Waarschuw ons tijdig als je niet kan komen.