Heilig Hart van Maria Berlaar - Leefregels en schoolreglement

Leefregels en schoolreglement

Goede afspraken maken goede vrienden. Dankzij ons schoolreglement werken we samen aan school. Het laat je toe om te leren en leven in een goede verstandhouding, en zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt op onze school.

Instituut Heilig Hart van Maria, IHHvMBeraar, voor Ideeweb

Het schoolreglement bestaat uit drie delen:

• Ons opvoedingsproject en een engagementsverklaring tussen onze school en je ouders.
  • Afspraken over afwezigheden, begeleiding bij de studies en een aantal leefregels.
  • Nuttige informatie over diverse onderwerpen.

We verwachten dat leerlingen en ouders het schoolreglement goed lezen, zich akkoord verklaren door het te handtekenen, en het naleven. Beschouw het schoolreglement als een soort ‘contract’ met de school.

Ben je 18? Dan ben je volgens de wet volledig zelfstandig. Waar we in het schoolreglement over ‘je ouders’ spreken, mag je zelf beslissen.

Je kan het volledige schoolreglement downloaden als pdf.