Component ‘Talen’ – 3de graad

Info

Onze leerlingen worden elk jaar nog sterker in talen…kijk zelf maar!

Vanaf het 1ste middelbaar kan je op onze school kiezen voor verdieping in talen. De leerlingen van het 1ste jaar Taal & Maatschappij worden tijdens co-teachinglessen ondergedompeld in Engels en Frans. De tweedejaars gaan op buitenlandse reis naar Canterbury. Ben je benieuwd welke talenactiviteiten er zijn in de hogere jaren? Klik dan hier voor een overzicht.

Talen in de 3de graad

In de 3de graad kan je kiezen voor een component Moderne Talen. Naast Frans, Duits en Engels krijg je in de meeste studierichtingen met Moderne Talen ook Spaans. Ben je benieuwd naar de andere uitdagingen binnen de talen? Klik hier voor meer uitleg.

Sevilla en Berlaar, dichter bij dan je denkt!

Onze leerlingen van het 4de jaar Economie-Moderne Talen en Latijn-Moderne Talen trokken naar het Spaanse Sevilla. Ze verbleven er bij Spaanse leeftijdsgenoten en werden er ondergedompeld in de Spaanse cultuur. Geniet mee van hun unieke reiservaring!

Gezellig bij elkaar op bezoek!

Spanjaarden op bezoek in de lessen van seminarie Spaans 6de jaar.

Dag van de Franse taal

Elk jaar kleurt heel onze school blauw-wit-rood op ‘de dag van de Franse taal’. Niet alleen het gebouw maar ook de leerlingen en leerkrachten zijn in thema. Er worden verschillende workshops aangeboden: Frans theater, quiz of Stromae, uiteraard ‘en français’!